Pozovite nas, izlazimo na lice mesta u najkraćem mogućem roku. Po najpovoljnijim uslovima šlepaćemo vaš automobil na željenu lokaciju. Šlep služba Novi Sad, šlepanje svih vrsta automobila.

Pozovite na broj 064 29 20 663 ili nam pišite preko kontakt strane – klikni ovde.

Šlep služba Novi Sad – uvek vama na usluzi.

Zbog dobre pozicije u gradu, možemo u najkraćem mogućem roku da se pojavimo na bilo kom mestu u Novom Sadu. Po svim vremenskim uslovima, u svako doba dana ili noći, za vas smo dostupni 24h. Ako ste u nevolji samo nas pozovite i mi ćemo stići do vas. Šlep služba pokriva veći deo Vojvodine, ali sa najvećim fokusom na Novi Sad i okolinu.

Kada god i gde god da smo vam potrebni, šlep služba Novi Sad vam je na raspolaganju sa dolaskom na mesto intervencije, te na taj način vam organizujemo nastavak vašeg putovanja. Ponosni smo na naš rad, a najviše nas raduju pozitivne ocene naših klijenata. Ako vam je potrebna pomoć, na pravom ste mestu, pozovite odmah – 064 29 20 663.

Ako ste već bili naš klijent, ostavite ocenu na guglu da i drugi znaju koliko ste zadovoljni našim radom. Ocenu možete ostaviti na sledećem linku – klikni ovde.